>A venit primavara!

>”Un sut in fund e un pas inainte.”
„Tot ceea ce se intampla, se intampla cu un motiv.” „Ramai pozitiv si incearca sa iti pastrezi zambetul pe buze, sau macar in inima.”

Sunt cateva din sfaturile si incurajarile pe care le-am primit in ultima vreme. Si incerc sa le urmez. Un spirit care ramane pozitiv, merge inainte.

De ceva vreme simteam ceva in aer. O apasare, o povara. Evident, trebuia sa aiba loc ceva – o schimbare. Iar primavara a adus cu ea aceasta schimbare. Intai a fost un soc, apoi o incomprehensiune. A urmat mânia, ura, apoi acceptarea. Acum incep sa vad ca era poate solutia de care aveam nevoie. Acum sunt linistita, evident intr-o anumita masura. Privesc viitorul cu incredere si surad la soare. Stiu ca va veni din nou sa straluceasca pe strada mea.

Sambata am vazut ghiocei – cred ca pentru prima data la Bruxelles. A fost o zi insorita, cu gugustiuci gangurind timid si alte pasaruici cantand mai arzator. Gradinilor din asa-zisul cartier englezesc din Schaerbeek (eu si Chris l-am denumit englezesc, caci ne aduce aminte de casele din Anglia) le mijeau florile. Ici colo palcuri de ghiocei se aratau umili, puri, naivi si totusi bravi. I-am adorat.

Mi-am umplut plamanii de acel aer primavaratec. Mi-am inchis ochii si m-am intors catre soare sa ma hranesc cu lumina si caldura lui. Pasii mi-au devenit mai hotarati si iar calea a devenit mai clara.

Acum zambesc. A venit primavara.

2 răspunsuri la „>A venit primavara!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.