Despre Gaby – Baghy – Gabriela

Când mă prezint, îmi spun numele – Gabriela, doar e numele meu oficial și cu care mă mândresc. Departe de a fi un înger (Gavril), am însă tendința de a aduce „vești” sau mai bine-spus mesaje care în general scapă ochiului sau urechii.

“Gaby!”, mă strigă prietenii apropiați și familia.

Iar Baghy mă numeam eu când eram mică și năstrușnică.

La liceu am studiat în preponderență informatica și matematica. Dar nu m-am regăsit niciodată pe deplin în algoritme și formule matematice deși aveam momentele mele de sclipire. Pentru facultate am ales ceva mai pe placul esenței mele: jurnalism, publicitate și comunicarea publică. Așa am ajuns în Belgia în 2004 cu o bursă Erasmus. Am continuat cu un master în comunicare internațională strategică și comercială în Bruxelles, roluri de project management în comunicarea online apoi am ajuns iar în … informatică. Prea mult control, planificare, organizare și gestiune a riscurilor au început să dăuneze sufletului meu de artist care e în căutare de oportunități de exprimare, creație și contact uman. În prezent schimb din nou domeniul, atrasă de educația pentru adulți, coaching și wellbeing atât în viață privată cât și în cea profesională.

Mare amatoare de flamenco, perseverez în studiul dansului andaluz de câțiva ani. Iar când nu îmi tocesc tocurile pe ritmuri flamenco, practic yoga pe preșul roz acasă iar dacă am ocazia, nu mă dau în lături de la o sesiune de yoga de râs (laughing yoga/ yoga du rire). Ador brazii și florile, culorile vii și decorațiunile. Ah, și mut des mobila prin casă.

Scriitor și creator amator fără ifose, scriu în română (și mai rar în engleză) că să mă regăsesc sau să transmit ceea ce am învățat. Conturez ceea ce m-a uimit. Exprim ceea ce mintea îmi repetă în continuu. Iar uneori, mă amuz pur și simplu, pentru că ce e viață fără un pic de râs?

–-

Woman. Soul of an Artist. Writer. Wife. Dancer. Entrepreneur to be. Spirit. Light. Colour. Friend. Daughter. Sister. Thinker. Multi-potential. Multi-options. ISFP (according to the latest tests, but who knows). I write and express myself whenever my mind is bursting with thoughts and doesn’t give me peace. Read me both in English or Romanian.

fullsizeoutput_23b7