About

Gabriela D. Spencer/ Gaby – Baghy – Gabriela

Când mă prezint, îmi spun numele – Gabriela, doar e numele meu oficial și cu care mă mândresc. Departe de a fi un înger (Gavril), am însă tendința de a aduce “vești” sau mai bine-spus mesaje care în general scapă ochiului sau urechii. O fi intuiție sau nu, ce-i drept aceste “mesaje”, odată confirmate, fac ședințele de coaching mai bogate.

“Gaby!”, mă strigă cei din familie. “Gaby!” scria și pe primul album foto comandat de tataia meu.

Iar “Baghy“ mă numeam eu când eram mică, năstrușnică și plină de energie.

La liceu am studiat în preponderență informatica și matematica. Dar nu m-am regăsit niciodată pe deplin în algoritme și formule matematice, deși aveam momentele mele de sclipire. Pentru facultate am ales ceva mai pe placul esenței mele: jurnalism, publicitate și comunicarea publică. Așa am ajuns în Belgia în 2004 cu o bursă Erasmus. Am continuat cu un master în comunicare internațională strategică și comercială în Bruxelles, roluri de project management în comunicarea online apoi am ajuns iar în … informatică. Prea mult control, planificare, ore suplimentare târzii în noapte, procese și proceduri, organizare și gestiune a riscurilor au început progresiv să dăuneze sufletului meu care e în căutare de oportunități de exprimare, creație și contact uman. În prezent schimb din nou domeniul, atrasă de educația pentru adulți și ludo-pedagogie, life-coaching (studiat în Bruxelles la NovaTerra, școală acreditată de International Coaching Federation), psihologie pozitivă și well-being, atât în viață privată cât și în cea profesională.

Mare amatoare de flamenco, perseverez în studiul dansului andaluz de câțiva ani. Iar când nu îmi tocesc tocurile pe ritmuri flamenco, practic yoga pe preșul cauciucat roz de acasă sau la studioul meu de yoga preferat. Și de ceva vreme încoace, facilitez ședințe de Laughter Yoga (yoga prin râs/ Facebook: The Laughter Room), atât online, cât și offline pentru a susține sănătatea fizică și psihică. Ador brazii și florile, culorile vii, contrastele și decorațiunile. Aaah, și să nu uit un amănunt important despre mine, mut des mobila prin casă.

Life-Coach în continuă formare, acompaniez cu blândețe, energie și răbdare, pe toți cei care se caută pe sine în proiectele lor, fie personale ori profesionale. Nu dau sfaturi și nici nu mă proclam expert, pentru că un Coach adevărat, nu este nici Guru, nici Mentor și nici Expert-Consultant. Un Coach este expert doar în procesul de coaching, dar nu și în viața celuilalt.

Scriitor și creator amator fără ifose, scriu în română (și mai rar în engleză) că să mă regăsesc sau să transmit ceea ce am învățat. Conturez ceea ce m-a uimit. Exprim ceea ce mintea îmi repetă în continuu. Iar uneori, mă amuz pur și simplu, pentru că ce e viață fără un pic de râs?

—-

Woman. Soul of an Artist. Writer. Wife. Dancer. Entrepreneur to be. Spirit. Light. Colour. Friend. Daughter. Sister. Thinker. Multi-potential. Multi-options. ISFP (according to the latest tests, but who knows). I write and express myself whenever my mind is bursting with thoughts and doesn’t give me peace. Read me both in English or Romanian.