Te iubesc, dar NU ești totul pentru mine!

Dragul meu, “Tu ești totul pentru mine” niciodată nu îți voi spune. Altfel te-aș minți. Eu sunt eu și tu ești tu. Avem identități divergente și venim din lumi distincte. Dar puși laolaltă, noi doi, așa diferiți cum suntem, facem un tot care se mișcă, se schimbă și evoluează.  

Da, ador timpul petrecut cu tine. Noi doi, mâna-n mâna plimbându-ne agale pe malul mării sau într-o pădure ocrotitoare. Noi doi la masă, cu o friptură bună-n față și o salată voluptoasă. Noi doi îmbrățișați pe canapea, privind un film sau discutând câte-n lună și câte-n stele cu o cană de ceai în mână. Prezența ta îmi face bine, mă hrănește și senzația de bine în viața mea mi-o crește. Am nevoie de zâmbetul tău, de apropierea ta, de atingerea ta, de mirosul tău. De glumele tale, de sprijinul tău, de atenția ta și de părerea ta. 

Dar am nevoie și de singurătatea mea. …

Continuarea pe Catchy

 

woman standing near yellow flowers
Photo by Laura Isabella on Pexels.com

 

– dedicat mamei mele –

Author: Gabriela D. Spencer

I support you to Balance your overall Well-being, be it physical, emotional, relational or social through Life Coaching and Laughter Yoga. My aim is to ‘support you to help yourself’ as you are the only expert of your life. My interests include positive psychology, body-mind balancing techniques, stress management, well-being and connecting with one’s inner child. I am a Multi-potential and an ISFP (according to the latest tests, but who knows). I write and express myself whenever my mind is bursting with thoughts and emotions. Read me mostly in Romanian and sometimes in English.

3 thoughts

  1. Mai bine. Se pare că ai în arborele genealogic femei temerare sau deschizătoare de drumuri și nu numai. Meritul este și al tău, dar și al celui care îți stă alături. Felicitări pentru inițiativă și abordare.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.